28 juni 2011

Oppfølging av gamle innlegg...

Ser at jeg ikke har vært særlig flink til å følge opp gamle innlegg..
Her er det forbedringspotensiale, gitt! Hadde kanskje ikke vært så vanskelig om jeg hadde hatt nye innlegg litt oftere!

Men det går jo i prioriteringer da, og jeg er så inderlig glad i å pusle med diverse håndarbeidsprosjekter (fins faktisk et eget rom i kjelleren dedikert til utstyr, halvferdige prosjekter og andre loppefunn det skal bli noe av en gang i fremtiden).
 

Vi hadde noen dager uten tv for en uke siden, og det var helt fantastisk, tenkte jo at nå kom jeg ihvertfall til å blogge og kanskje til og med være litt på facebook. MEN..så var jeg innom Ark, og der fikk man den nye Harry Hole boken med 50kr avslag om man ble ark-medlem. Veldig bra påskudd til å kjøpe boken! Så da ble det rett hjem i sofa kroken og etterlengtet husmor-fri. Antakeligvis har jeg hatt noen timer til gode, for min kjære mann sa ikke noe, selv om han de neste dagene måtte lage middag, vaske klær og legge barn..he he.. det var foresten veeldig deeilig med litt husmor-fri. Og boken var akkurat så god som jeg hadde forestilt meg! Tusen takk, Jo Nesbø!


Hrrrm...tilbake til starten.. altså.. litt oftere innlegg med oppfølging av gamle innlegg + litt oftere innom facebook, slik at det ikke kommer en ny mail med "Velkommen tilbake!" fra fjesbokjå  neste gang også..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar