01 juli 2011

Jakten på den perfekte helgen!

Hver fredag så banker hjerte og humøret er på topp. Jipii, det er helg! Og jeg tenker på de uendelige mengdene med muligheter som ligger foran meg. Denne helgen SKAL bare bli helt utrolig!

Men så legger jeg meg for sent på fredagen, står for sent opp på lørdag og blir møtt av tre sett med trøtte øyne i sofaen. De har vært oppe før fuglene begynte å synge, og har fått firkantete øyne og er som regel skikkelig gretne (og som minner meg nok en gang på at vi må få fjernet alle disse tullete barnekanalene..)

Så er det sjefens tur (tror han er sjef ihvertfall..hi, hi) En smule morgengretten, forsterket av at han også nok en lørdag har sover for lenge.

Ikke rart det blir bråk, tre unger med forskjellige ønsker, og mor og far har self også lagt motstridende planer (hvor ble det av kommunikasjonen?!?!) så går halve dagen i finne ut hva som skjer, men først må vi visst lage middag. Oj, oj, det er visst barnetv tid, den er hellig.. Har vi husket godis? Eh, hvor ble handlelisten av? (tro det eller ei, men vi klarer faktisk å ha innkjøp en gang pr uke, hvis man ser bort fra noen småturer ut over uken, for å kjøpe noen glemte ting.. Og cola..)

Oops, der var lørdagen slutt, gitt! Og ikke noe er gjort i huset! Hjelp, søndag blir full rulle, husvask og klesvask og leie unger som maser om tv og ds og vet ikke hva..
Hvor ble det av alle de mulighetene? Hvor ble alle time og solskinnet av? Ja, ja, godt med litt hverdag og rutiner igjen.

Men DENNE helgen skal bli bra!

God Helg alle sammen

1 kommentar:

  1. håper dere har hatt en fin helg, med mer kommunikasjon, mindre tv og mer familie kos <3

    SvarSlett