16 august 2011

Ønske ønske..

For ikke så fryktelig lenge siden begynte jeg i ny jobb. Glad og fornøyd bestilte jeg pcveske etter utseende og skulle for en gang skyld ikke tenke praktisk... Vesken er skikkelig lekker, ihvertfall til å være bestilt gjennom jobben.

Dessverre viser det seg at utseende ikke er alt.. Noe jeg jo egentlig visste fra før av, men men.. Veska er upraktisk, tung og har overaskende liten plass, når jeg da skal stappe oppi håndarbeid, litt jobb som jeg allikevel ikke får gjort hjemme og en bok i tilfelle jeg skulle få lyst på en liten lesestund på toget blir det stappfullt... Når det gjelder bok så veksler jeg for tiden mellom pippi power, hopp i det og et hode lengre.. Girlpower som min kjære spøker med, men neida, det handler om være i kontakt med seg selv og om mulig..he, he.. bli mer effektiv. I tillegg har jeg også med en notatbok, i tilfelle jeg skulle få startet på et av de to bokideene mine, men der har visst skrivesperren slått til omtrent før ideene kom.. eller kanskje det var da den dyre notatboken ble kjøpt..


ProduktbildeProduktbilde

Så til poenget: var på besøk hos søsteren min herom kvelden, og da jeg kom satt hun på epla og kikket på fantastiske vesker av ZikkZakkDesign; http://epla.no/shops/zikkzakk/

Jeg har lyst på ihvertfall to og venter spent på nye som forhåpentligvis kommer etterhvert. Kanskje til og med ei som jeg kan bruke som pcveske?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar