16 mai 2012

2 ganger igjen

med cellegift! Idag var det time med kirurg, sykepleier, onkolog og fysioterapaut, før det var tid for min 10. runde med taxol. 14. runde med cellegift totalt. Rart å tenkte på at jeg snart er ferdig med cellegift. Det virket så uendelig lenge (og mye) med cellegiftrundene når jeg startet. Nå er det altså kun 2 ganger igjen, og min kjære kreftlege sa det var litt opp til meg om jeg ville ta de siste eller ikke. Litt opp til meg på grunn av at kroppen er sliten og jeg har kraftige bivirkninger, men anbefalte på det sterkeste at jeg tok de to siste også. Så nå er spørsmålet bare om jeg tør la være å ta de to siste...

Fikk dato for fjerning av brystet... 8 juni...altfor raskt!!! Jeg var innstilt på slutten av juni, og fikk litt panikk tror jeg, for jeg begynte å argumentere for å beholde brystet på egen risiko. Takk til fantastisk kirurg som tok meg på alvor. Hun sjekket opp og ringte rundt, så andre timer og mine senere avtaler måtte utsettes. Dessverre så var det ikke sjans for å beholde brystet på egen risiko engang. Dumme kreftklump, altså! Så når jeg er ferdig behandlet, blir det vel silikonbryst som er neste mål=;0) He He, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få silikonbryst=:0)

1 kommentar:

  1. Godt du klarer å se det litt humoristisk enda så alvorlig en slik sykdom er. Lykke til med behandlingene videre! Jeg tenker på deg!
    Stor klem til deg :)

    SvarSlett