03 juli 2012

Etterkontroll operasjon

Idag var det tid for etterkontroll av operasjonsarr, og funksjon av armen. Alt sto bra til, og annet hadde jeg heller ikke trodd. Synes selv at tiden etter operasjonen har gått bra. Ikke hatt tull med såret, og armen klarer jeg nå å få rett opp! Snart er jeg forhåpentligvis tilbake til normalen, (ang. funksjon av arm, formen ellers vil det jo dessverre ta litt lengre tid å få i gang igjen. Men synes også her at jeg aner en forbedring=:0).

Det som var mest spennende idag var å få vite hva de hadde funnet ut av prøvene fra lymfene og brystet de fjernet. ...Og...(trommevirvel)...kreften i brystet var nede i 2 cm (kulen var 6x8 da jeg startet med cellegift), og de fant kreft i kun 1 av de 11 lymfene som ble fjernet!! Jeg ble så glad! All kreft er ute av kroppen!! Yohoo!!

Det som jeg absolutt ikke var forberedt på, var at kirurgen sto klar med resept på hormontablettene jeg skal ha i fem år. Jeg begynner på de hersens hormontablettene ikveld! "VIL IKKE!" hadde jeg lyst til å rope, og da hun begynte å snakke om stråling, var det rett før jeg reiste meg å gikk. Begynte å stille kritiske og svært så intelligente spørsmål. Kirurgen kikket bare dumt på meg, og henviste til årevis med forskning. Neivel, så slipper jeg ikke unna dette heller. Ser ihvertfall frem til å bli ferdig, og nå er jeg jo også snart i mål.

Torsdag er det CT. Da skal de sjekke "erten" i lungen. Den som gikk fra å være "mest sannsynslig kreft" til "mest sannsynlig IKKE kreft". Det blir bra å få det overstått, da den sjekken vandrer rundt i tankesystemet og påvirker formen mer enn jeg liker. Klemmer ungene intenst og i tide og utide for tiden. Det var så skrekkelige de tre månedene da jeg gikk og ventet på svar på om det var spredning, og jeg går og kjenner litt på de følelsene igjen.  Får ikke helt roen, og blir nok ikke helt overbevist om at det ikke er spredning før jeg får en hyggelig tilbakemelding på denne sjekken også. Da har jeg lovet meg selv å senke skuldrene helt.

1 kommentar:

  1. Klem på ungene dine i tid og utide du, det er det vi burde gjort alle sammen!Ingen kjenner dagen før sola går ned er det noe som heter,så prøv å nyt de gode resultatene for det er de du kjenner per i dag. Beundrer deg og motet ditt. Stor klem til deg. Så krysser jeg fingrene for deg når det gjelder CT`n!

    SvarSlett