28 november 2012

1 års kontroll i morgen...

eller halvt-års kontroll... Litt usikker på hva det kan kalles. Det er ihvertfall et år siden jeg fikk diagnosen brystkreft, ca tre måneder siden jeg var ferdig med behandling. Nå er det kun hormon-tabletter jeg tar. Jeg kaller dem bare P-piller, da blir det litt enklere for en anti-pilloman som meg å ta dem=:0)

Forrige uke var jeg igjen på radiumhospitalet. Mammografi og CT stod på programmet. I morgen får jeg svaret (eller ikke svaret..) Føler meg trygg på at det ikke er noe i mitt gjenværende bryst. Verre er det med den forbannede klumpen i lungen. Den har gått fra å være mest sannsynlig til mest sannsynlig ikke spredning. Så skulle jeg ha en siste CT i juni, som jeg nesten gledet meg. Jeg så på denne CT'en som en siste bekreftelse på at det ikke var kreft i lungen. Dessverre viste CT'en at klumpen hadde krympet bitte-litt, og legene ville ikke lenger si hverken fra eller til. De vet rett og slett ikke om det er spredning. Så altså, det føles litt som dommedag i morgen. Samtidig som jeg håper å få høre det jeg forventet i juni. Tenk om jeg i morgen kan si med hundre prosent sikkerhet at jeg er kreftfri og får lov til å leve uten å vite når jeg skal dø. Årets julegave, blir det da! Så ikveld tror jeg at jeg får sende noen tanker til vår kjære julenisse. Sende han mitt største ønske og håpe at han vil gi meg det, selv om det ikke er julaften i morgen! 

1 kommentar:

  1. Jeg skriver likesågodt et brev til nissen som jeg sender opp pipa! Sammen er vi sterkere! <3 :) Krysser fingre og tær for at Nissen oppfyller ønsket!

    SvarSlett