07 november 2012

Po.P og ull

Tidligere i høst var jeg på et bloggtreff hos Polarne og Pyret. Utenom god mat og hyggelige mennesker, var det fremvisning av vinterens yttertøy. MASSE fint!

Da jeg er veeeldig glad i ull, (og barna har nok yttertøy foreløpig) endte jeg opp med å kjøpe tynne strikkehansker som har ull i seg. I tillegg var jeg så dristig at jeg kjøpte knestrømper til jentene. Jeg synes det er så fint. Var veldig spent på om jentene kom til bruke dem. Heldigvis ble de like begeistret som jeg håpet på, og de er så SØTE når de tripper rundt i skjørt og knestrømper!

Nettbutikken til Po.P har (som nevnt i tidligere i innlegg) bra utvalg og en egen bruktsalg, hvor man kan selge og kjøpe brukt klær fra Po.P. Det er en av grunnene til at jeg er jevnlig innom for å se om det er noe fint til mine storesmå.

Denne gangen endte jeg opp med å kjøpe litt til Storebror. En pysj og en bukse til (var så fornøyd med buksen jeg kjøpte til skolestart). Denne gangen er buksen foret, og det passer kjempefint til kalde høstdager. I tillegg har de boxere, som ikke har sømmer som gnager. De skal Storebror få ha når han er på fotballtrening.

Jeg er blitt tilhenger av radioresepsjonen (strekker meg langt for å få hørt på dem om dagen=;0). Der var det en diskusjon på boxere som gnager når man trener..he,he... For en jobb, sittte og prate tull i 2 timer mandag til torsdag!!! Kommer til å savne radioresepsjonen når jeg begynner å jobbe igjen, det er helt sikkert=;0)

1 kommentar:

  1. Fine klær! jeg tror det blir en pysj i handlekurven for meg også.. har jo fremdeles et gavekort på 300,- etter bloggtreffet ;)

    SvarSlett