Min favoritt sommerkake i år, som ser ut til å bli min favoritt høstkake også!
Lett å lage, glutenfri og sukkerfri.
Barna spiste også vilt av denne kaken, og de er enda mer kakekresne enn meg;)
Ingredienser:
150g meierismør
100g sukrinGold
1 stort egg, (eller 2 små)
180g kokosmel
1/2 ts bakepulver
Alt blandes sammen til en klump, som trykkes ned i kakeform (smurt eller med bakepapir i bunn)
Ha over 400g bær eller eple (jeg brukte jordbær)
1 boks seterrømme
1 egg
1ts vaniljepulver
Røres sammen, og helles over bunnen og bærene.
Stekes på 200grader i 30 minutter
Nam, nam!
PS: Kaken er opprinnelig hentet fra Helsemagasinet
PS: Kaken er opprinnelig hentet fra Helsemagasinet
Denne så enkel ut å lage, og god. kansje jeg skal prøve den med epler? vi har ekstremt med epler i hagen, som er modne nå.
SvarSlett