15 april 2013

Pom Love....

I helgen var jeg på loppemarked for første gang på 2 år. Jeg har nesten glemt hvor hyggelig det er. Skulle bare kikke, for jeg var ikke på jakt etter noenting. Ha, ha.. Den var god! Jeg fant masse. Blant annet har vi fått oss nytt hverdags-service. Storesøster har fått seg nydelig hvit bluse og ullkjole/tunika fra Sara til 40 kroner (noe hun synes var helt håpløst, for hun skal faktisk aldri bruke de klærne...) Hun var med på loppemarkedet, og kjøpte seg en neongul t-skjorte med svart skrift. (Jeg blir alltid like overrasket over hvor totalt forskjellig smak vi har) Jeg måtte svelge noen kameler når jeg kom hjem, for da stod tutta der i ny t-skjorte, sort thights og paljettvesten jeg kjøpte til henne (et av mine svake øyeblikk). Skikkelig stilig ble hun!

 
Jeg har ikke bilder av mine loppemarkedfunn, så jeg viser stolt frem bilder av Lillesøsters hjemmesnekra soverom. Mange gamle lopper som jeg har malt og flikket på=:0)
Gammelt konsollbord, som jeg malte ifjor sommer. Fargen heter Mango, og kunne ikke vært mer betegnende. Gult er kult!


Silkepapir-duskene i taket er bestilt på etsy. Jeg elsker disse pommene! Storesøster har også fått en stor dose pommer på rommet sitt som dere kan få se en annen gang. Jeg har veldig lyst å henge opp flere, overalt. Men det går nok min kjære aldri med på...

Tapeten som vi har kledd "veggen" med, byttet jeg med min søster. Hun hadde en rest og jeg en gammel og noe skranglete iphone. (Tror det var jeg som ble mest fornøyd med den byttehandelen)Søte porselensengler kjøpt på loppis. Planen var å male dem i en knæsj farge, men så syntes jeg at de var finest som de var. Tallerkenhylla er kjøpt på bruktbutikk, og her sitter en ugly-bird (som jeg har heklet), puslespill, Burre Bums-boka som bestemor hadde da hun var liten og lille frøken harepus.Prinsesseseng er kjøpt på Noah-bruktbutikk i Hakadal. Den kostet 250kr fordi vi måtte bytte ut den ene foten. Opprinnelig var senga off-white med gull i utskjæringene. Da den begynte å bli noe slitt på bena sine, valgte jeg å male den. Senga har fått fargen bringebær-rød, og både jeg og Minstedama ble kjempefornøyd. Den broderte fuglen hadde jeg planer om å sy på en pute. Håndarbeidsentusiast som jeg er, VET jeg hvilket arbeid som er lagt ned i et slikt arbeid. Så da ble det til at jeg heller malte rammen, for friske opp bildet. Det var godt nok for meg og Minstedama.


Dette søte bildet er egentlig et bursdagskort fra tante. Det er altfor fint til å gjemmes i en eske eller kastes. Hun som har tegnet kortet hadde en gang i tiden sin egen lille nettbutikk, som het: Mamma Mia og Lille Pia. Damen solgte både invitasjonskort, bursdagskort og julekort. Såå mye fint. Er det noen som vet om hun fremdeles selger sine egne illustrerte kort?
Ps; Mye rare vinkler og kanter på disse bildene. Ikke pokker om jeg klarte å få midtstilt dem. Skulle nok ha lagt dem inn på nytt igjen, men det ble for mye arbeid. Istede har jeg sittet sikkert en time ekstra for å prøve å få plassert bildene slik jeg ville. Det fikk jeg selvfølgelig ikke til. GRrr...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar