02 juni 2012

Kriterier for hekser

1. hekser har alltid hansker på, uten når de sover. Har noe med negler å gjøre....
2. de har store nesehull (altså nesebor)
3. de har ikke hår, og bruker parykk

Storesøster er ivrig leser av heksene til Roald Dahl. Det mangler heller ikke på innlevelse. Ikveld under natta-seansen, ble jeg grundig sjekket. Er mamma egentlig en heks? Først var det stor undersøkelse av neglene, deretter ble nesen sjekket nedenfra (kan ikke ha vært et vakker syn...) og til slutt måtte luen av for en sjekk av hår. Utrolig nok kom jeg heldig ut av det. Jeg er ikke heks! Min søte lille, men akk så store jente har nok lagt godviljen til i kveld, for jeg oppfyller alle kriterier til å være heks enn så lenge.  Kriterie 1. og 3. ikke hår og rare negler (cellegift). Store nesebor synes jeg alltid jeg har hatt, men veldig hyggelig at storesøster ikke er enig, da hun vanligvis er brutalt ærlig om alt fra "oojj, du har jammen stoor mage" til "skal du ha på deg det, liksom?" . 

3 kommentarer:

 1. Ta imot alle komplimenter fra ungene med stor takk du! De pleier å være ubarmhjertig ærlige, så hvis de først kommer med noe positivt, mener de det! Slik er i alle fall mine barn.....
  Ha en fin søndag! Og takk for alle koselige kommentarer i bloggen min! Det setter jeg veldi pris på :) Stor klem til deg :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett