26 juni 2012

Før og nå bilder..

Fant bilder fra i fjor sensommer. Lykkelig uvitende om hva som ventet meg utover høsten. Hadde man kunnet stoppet tiden, måtte det blitt i fjor sommer. Da hadde jeg det fint. Hvordan ser jeg ut nå? Foruten dunlett babyhår (men med nyervervet hårskille=:0), er jeg så godt som skallet. I tillegg har jeg mistet så å si alt av øyenbryn og vipper. Noe som gjør det unaturlig å ta på den naturtro parykken. Kontrasten blir for stor med en flott frisyre og masse hår, når det ikke er noe i ansiktet...

Hadde jeg visst på forhånd at jeg kom til å miste håret, ville jeg gått med løst og frisert hår mye. Det var jo så langt og fint, og jeg satte virkelig ikke nok pris på det. Gikk jo alltid med det oppsatt, og helst i en rask dult. 

Nå ser jeg bare frem til å  få hår som dekker skallen. Spennende er det jo å tenke på at jeg kanskje får krøller. Det er jo så fint! Jeg har ei mor og en bror med krøller (ikke masse, men passe). Hos meg har det aldri vært antydning til en bølge. Istede har jeg stadig vekk fått kommentarer av frisører over hvor stritt håret mitt er=;0)Skulle egentlig vise et bilde av meg uten hår, men lua har vært fast følge i et halvt år nå, så det er jo slik andre ser meg for tiden. 


1 kommentar:

  1. Hei Hege !

    Har plutselig fått opp øynene for den fine bloggen din ! Hvordan jeg har ungått den vet jeg ikke, men er såååå glad for å ha funnet den :0)Du skriver så bra !!
    Klem fra Emelie

    SvarSlett